Uitgelichte opdrachten

a.s.r. Vitality op herhaling

a.s.r. Vitality

Na lancering van a.s.r. Vitality in 2019 waren er geen nieuwe producten of partners toegevoegd aan de mobile app, in 2021 moest dit gaan gebeuren. Ik heb opgepakt wat ik in 2019 heb achtergelaten en heb de integratie met Champ (boek sporten via Champ) en Mobidot (punten verdienen met fietsen) vormgegeven. Denk hierbij aan het overkoepelende proces, de initiele customer journey, interface wireframes en de uitwerking hiervan met partners en Vitality Group.

Knallen met Royal Haskoning DHV

RHDHV

Vlottrekken van de vastgelopen realisatie van het nieuwe Sitecore CMS platform. Eisen en wensen achterhalen, relatie werkbaar maken, open en eerlijk communiceren en op basis van feiten neerzetten van een solide platform ten behoeve van nieuwe campagnes en overige content van RHDHV.

Mooie opdracht bij AkzoNobel

Akzo Nobel

Een van mijn mooiste opdrachten. In no time uitzoeken hoe een bedrijfsonderdeel en kernprocessen werken. Knelpunten achterhalen, inzichtelijk maken en oplossen. Erg complexe materie met één en al halffabrikaten. Processen doorgronden en de oorzaak van variatie verkleinen was een uitdaging maar is een succes geworden.

Uitdaging bij KLM inflight services

KLM

Startpunt: een grote dataset die eerder zonder veel succes was geanalyseerd, datakwaliteit en model beide minder dan ideaal en geen directe toegang tot SAP. Data gemodelleerd en statistische analyses op losgelaten. KLM inflight services had een heel stel hypotheses vastgesteld welke stuk voor stuk weerlegd konden worden. Machtig mooie opdracht met alsnog een verrassend positief resultaat.

Analytische ervaring
Technische ervaring