Uitgelichte opdrachten

Knallen met a.s.r Vitality

We hebben in een jaar met een klein team iets moois opgeleverd, op tijd en vanaf vier november 2019 in gebruik. Het was een intensieve periode waarin we wereldwijd de eerste Vitality implementatie conform planning hebben gedaan! In januari 2019 ben ik vol goede moed begonnen, in april dacht ik dat het niets zou worden maar in november hebben we a.s.r. Vitality succesvol gelanceerd.

Mooie opdracht bij AkzoNobel

Een van de mooiste opdrachten van de laatste tijd. In no time uitzoeken hoe een bedrijfsonderdeel en kernprocessen werken, knelpunten benoemen, inzichtelijk maken en oplossen. Erg complexe materie met één en al halffabrikaten. Processen doorgronden en de oorzaak op variatie te verkleinen was een uitdaging maar is een succes geworden.

Uitdaging bij KLM inflight services

Een grote dataset die eerder zonder al te veel succes was geanalyseerd. Datakwaliteit en model beide minder dan ideaal en geen directe toegang tot SAP. Data gemodelleerd en statistische analyses op losgelaten. KLM inflight services had een heel stel hypotheses vastgesteld welke stuk voor stuk weerlegd konden worden. Machtig mooie opdracht met een verrassend resultaat.

Alle opdrachten van HBC

Analytische opdrachten (klik open/dicht)
Technische opdrachten (klik open/dicht)